2022

We got your back!
BI - We got your back

Kunde
Handelshøyskolen BI

Sommerfugler i magen, forventninger, nervøsitet… alle helt naturlige følelser i forbindelse med studiestart. Etter to år med teams-møter og hjemmeskole kan studentene endelig se frem til en fysisk studiestart. Etter to år i unntakstilstand er det mer enn noen gang viktig å få frem følelsen av samhold. Oppgaven er derfor å lage en kampanje knyttet til årets skolestart som bygger nettopp på følelsen av samhold.

Det å begynne på BI eller en annen utdanningsinstitusjon og det å gå til campusen for første gang er spennende. Sommerfuglene er ville i magen, man gleder seg og man er forventningsfull. MEN man kjenner også på følelsen av kanskje hjemlengsel, nervøsitet, sosialangst, uro eller prestasjonsangst. Det kan rett og slett føre til en berg og dal-bane av følelser. Men saken er dette: Disse følelsene er universelle. Flere enn deg føler på AKKURAT det samme. Tenk om du hadde visst det?

Dette dannet bakteppet for kampanjen der målet er å belyse tjenestene som finnes på BI når det kommer til oppfølging av unge mennesker som kjenner på følelsene som er beskrevet over og at BI tar dette seriøst.

artikkel_1
Utfordring:

Handelshøyskolen BI har en rekke tilbud til studenter når det kommer til psykisk helse, tilhørighet og trivsel på og utenfor campus. Oppgaven ble å kommunisere dette på en måte som unge mennesker kjenner seg igjen i.

Idé:

Vi lagde en rekke filmer for de forskjellige tjenestene til BI som skulle brukes i intern kommunikasjon og på sosiale medier. I filmene ser vi unge mennesker som av forskjellige grunner føler seg utenfor og hvordan dette endres fordi noen andre ser dem. Alt under slagordet for kampanjen; We got your back.

Løsning

Etter et omfattende innsiktsarbeid som gikk på psykisk helse og viktigheten av tilhørighet fant vi fort ut at dette er mer aktuelt enn noen gang. Følelsen av utenforskap er et problem som må anerkjennes og taes på alvor. Pandemien har gjort dette ekstra aktuelt da denne perioden har forsterket disse følelsene. Ensomhet er utbredt og de sosiale problemene som følger er store.

Løsningene i form av en rekke filmer skulle belyse nettopp disse følelsene og dernest fungere som en inngang til tjenestene til BI som tilbyr.

artikkel_bi_smaa_1
artikkel_bi_smaa_2
Se prosjekt