stillinger-big-min

Stillinger

Vil du jobbe med design i et kommunikasjonsbyrå med fokus på bærekraft og meningsfulle merkevarer? Vi er på jakt etter en faglig dyktig, allsidig og dreven designer som vil bli sentral i den videre byggingen av et ambisiøst byrå i vekst.

Something Good er et innsiktsbasert og samfunnsorientert kommunikasjonsbyrå med stor kreativ kapasitet. Vårt mål er å hjelpe merkevarer å ta en aktiv rolle i folks liv. Vi mener at bærekraft er mer enn grønne verdier: Bærekraft er også å evnen til å ta en samfunnsrolle hvor man blir genuint meningsfull for folk og bidrar til å gjøre en faktisk forskjell. Merkevarer som tar dette på alvor vil få en klar konkurransefordel. 

Du har en genuin interesse for visuell historiefortelling og jobber godt i lag med andre kreatører. Du er ydmyk og løsningsorientert samtidig som du har klare og tydelige formeninger om det visuelle uttrykket.

Nøkkelkvalifikasjoner:

  • Relevant utdannelse innen grafisk design/visuell kommunikasjon
  • Relevant arbeidserfaring 2-5 år.
  • Meget gode kunnskaper om og erfaring fra Adobe CC, da spesielt photoshop, Indesign og illustrator.
  • Kunnskap og erfaring fra motion er et stort pluss.

Vi tilbyr:

Hos oss blir du en del av et sprudlende, ambisiøst og engasjert team,som er lidenskapelig opptatt av faget, kundene våre og ideen om å hjelpe merkevarer med å oppleves meningsfulle for folk. Du vil få en viktig rolle når det gjelder å bygge byrået videre, og ikke nok med det, vi har forventinger til at du også vil løfte vår faglige kompetanse videre. Hvis vi skaper verdi og vekst for kundene våre, skaper vi også verdi og vekst på egne vegne! Vi vil selvsagt tilby deg konkurransedyktige betingelser.

Se prosjekt