stillinger-big-min

Scroll ned for ledige stillinger

Vil du jobbe i et kommunikasjonsbyrå med fokus på bærekraft og meningsfulle merkevarer? Vi i Something Good er på jakt etter en allsidig og idèsterk tekstforfatter som vil bli sentral i den videre byggingen av et ambisiøst byrå i vekst.

Et klokt hode med en kvass penn

Vi leter etter deg med byråerfaring og evne til å tenke ut kanal-uavhengige konsepter og løsninger som både kan skape oppmerksomhet og engasjere folk. 

Pennen din er ditt sterkeste våpen, og selv om du er kreativ har du også et strategisk hode – og du er genuint opptatt av å forstå kundens utfordringer. Du brenner for å skape konsepter som blir lagt merke til og som betyr noe for folk. Du har bred erfaring med tekstarbeid og det å jobbe med å finne spennende måter å fortelle kundenes historier på.

Du er selvgående, initiativrik og sulten på å holde deg oppdatert på fag og trender. For oss er det viktig at du jobber godt på egen hånd, samtidig som du har gode samarbeidsevner og er en positiv relasjonsbygger.

Hos oss blir du viktig og verdsatt

Hos oss blir du en del av et sprudlende, ambisiøst og engasjert team, som er lidenskapelig opptatt av faget, kundene våre og ideen om å hjelpe merkevarer med å oppleves meningsfulle for folk. Du vil få en viktig rolle når det gjelder å bygge byrået videre, og ikke nok med det, vi har forventninger til at du også vil løfte vår faglige kompetanse videre. Hvis vi skaper verdi og vekst for kundene våre, skaper vi også verdi og vekst på egne vegne! 

Vi holder til i lyse og hyggelige lokaler midt i Oslo sentrum. Bajas (trivselsleder og labrador) møter deg hver dag med stor entusiasme og glede!

Vi vil selvsagt tilby deg konkurransedyktige betingelser.

Høres dette ut som noe for deg, ta kontakt med:
Mai-Bente Paulsen, daglig leder i Something Good, tlf: 47 28 56 56

Se prosjekt